Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Δημιουργήσαμε την  HELLASCARE έχοντας ως κίνητρο την αγάπη και τον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο και ως στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών περίθαλψης, νοσηλευτικής υποστήριξης και ιατρικής παρακολούθησης, εστιασμένων πάντα στην ασφαλή και πλήρη κάλυψη των αναγκών του πάσχοντος ατόμου και του περιβάλλοντός του, αλλά και την παροχή βοήθειας με την ευρεία έννοια στο σπίτι.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ HELLASCARE

Το συντονιστικό κέντρο της εταιρείας μας αναλαμβάνει να σας βοηθήσει και να διαχειριστεί κάθε περίπτωση από προγραμματισμένα ραντεβού έως έκτακτα περιστατικά ή να αναλάβει να βρει για εσάς τον κατάλληλο επαγγελματία σύμφωνα με τις ανάγκες σας, τις απαιτήσεις ή τις επιθυμίες μας.

Οι ακόλουθες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες εντός του Λεκανοπεδίου Αττικής, όλο το 24ωρο, καθ’ όλη την διάρκεια του έτους:

1. Οι υπηρεσίες Υποστήριξης Ασθενών & Νοσηλείας στο σπίτι έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με επαγγελματίες υγείας, ώστε να παρέχουν με ασφάλεια στο γνωστό και άνετο χώρο των ασθενών, τις κατάλληλες θεραπείες σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς. Απευθύνεται σε ασθενείς όλων των ηλικιών, των οποίων η κατάσταση της υγείας δεν απαιτεί άμεση νοσηλεία σε νοσοκομείο και περιλαμβάνουν:

  • Αποκλειστική Νοσοκόμα
  • Νοσηλευτή / Νοσηλεύτρια
  • Φυσικοθεραπεία
  • Συμβουλευτική & Ψυχολογική Στήριξη (συνεδρίες μπορεί να γίνονται και μέσω διαδικτύου)
  • Μαιευτική Φροντίδα
  • Αποστολή Φαρμάκων στο σπίτι
  • Διαιτητικά Γεύματα ανάλογα την πάθηση
  • Οξυγονοθεραπεία
  • Νοσηλευτικός Εξοπλισμός & Ορθοπεδικά Είδη (αγορά ή ενοικίαση)
  • Διακομιδές Ασθενών (με ασθενοφόρα, κινητές ιατρικές μονάδες, αεροπλάνα)

2. Η υπηρεσία Ιατροί κατ’ οίκον διευκολύνει τους πάσχοντες να βρουν γρήγορα, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν, ιατρούς για άμεση βοήθεια, διάγνωση ή ιατρικές διαγνωστικές εξετάσεις στο σπίτι. Οι συνεργαζόμενοι ιατροί μας μπορούν να συνταγογραφήσουν εξετάσεις, φάρμακα ή είδη νοσηλείας σύμφωνα με την πάθησή σας, καθώς και να αναλάβουν την πλήρη ιατρική σας παρακολούθηση.

3. Η υπηρεσία Διαγνωστικές Εξετάσεις κατ’ οίκον σας δίνει την δυνατότητα πραγματοποίησης μιας πληθώρας διαγνωστικών εξετάσεων στο σπίτι, μέσω των συνεργαζόμενων πιστοποιημένων ιατρών της, αποφεύγοντας την άσκοπη μετακίνηση και την ταλαιπωρία.

4. Η υπηρεσία Βοήθεια στο Σπίτι απευθύνεται σε ασθενείς, σε ηλικιωμένους, σε μοναχικούς ανθρώπους, σε εγκύους, σε νέους γονείς, ή απλά σε εργαζόμενους με περιορισμένο διαθέσιμο χρόνο. Σκοπός της υπηρεσίας είναι να βοηθήσει και να διευκολύνει τους ενδιαφερόμενους να βρουν κατάλληλους και αξιόπιστους επαγγελματίες για την φροντίδα του νοικοκυριού τους, το μαγείρεμα, την φροντίδα και φύλαξη νηπίων, τα καθημερινά ψώνια, την εξόφληση λογαριασμών, την τακτοποίηση διαφόρων εκκρεμοτήτων, κλπ…

5. Η υπηρεσία Ιατρική Κάλυψη Επιχειρήσεων απευθύνεται σε κάθε είδους επιχείρηση ή ξενοδοχειακή μονάδα που επιθυμεί να καλύπτει άμεσα ιατρικά περιστατικά που τυχόν συμβούν σε εργαζόμενους ή φιλοξενούμενούς της.