ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε την ιατρική κάλυψη με ασθενοφόρα οποιασδήποτε διοργάνωσης, εκδήλωσης, αθλητικού γεγονότος ή εγκατάστασης, σε όλη την Ελλάδα…

ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ - ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΝΑΜΟΝΗ - ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ 24/7

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Η HellasCare παρέχει υπηρεσίες ασθενοφόρων για ιατρική κάλυψη κατά τη διάρκεια διοργανώσεων, πολιτιστικών εκδηλώσεων, αθλητικών γεγονότων και εγκαταστάσεων.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τύπο της εκδήλωσης, η ασφάλεια όλων των παρευρισκομένων, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων, του προσωπικού, των διοργανωτών, των συμμετεχόντων, των μέσων ενημέρωσης και του ευρύτερου κοινού, πρέπει πάντα να είναι η κορυφαία προτεραιότητα των διοργανωτών της εκδήλωσης.

Προκειμένου να διασφαλιστεί ένα ασφαλές περιβάλλον, οι διοργανωτές της εκδήλωσης οφείλουν να παρέχουν την κατάλληλη ιατρική βοήθεια καθώς και υπηρεσίες μεταφοράς έκτακτης ανάγκης σε εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης για όλους τους συμμετέχοντες, σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη. Για τον λόγο αυτό, είναι απαραίτητη η ύπαρξη μιας οργανωμένης και αποτελεσματικής ομάδας, η οποία θα αποτελείται από νοσηλευτικό προσωπικό, διασώστες και προσωπικό ασθενοφόρων, προκειμένου να αντιμετωπίζει οποιαδήποτε έκτακτη ή μη έκτακτη κατάσταση τυχόν προκύψει κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης.

Η εταιρεία μας διαθέτει όλη την εξειδίκευση που απαιτείται ώστε να παρέχει βασική ή πλήρη κάλυψη, ανάλογα με τη φύση και το εύρος της εκδήλωσης. Τα πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα μας συμμορφώνονται με τους κανονισμούς του ΕΚΑΒ και το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό μας και οι διασώστες διασφαλίζουν ότι η εκδήλωσή σας θα καλύπτεται καλά ιατρικά και θα πληροί όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις ασφάλειας και πρώτων βοηθειών.

Οι υπηρεσίες ασθενοφόρων μας είναι διαθέσιμες ενδεικτικά για τους ακόλουθους τύπους εκδηλώσεων:

  • Αθλητικοί αγώνες (πχ. ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβος κλπ.)
  • Μαραθώνιοι και αγώνες δρόμου
  • Συναυλίες, Μουσικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ
  • Αγώνες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών
  • Χιονοδρομικά κέντρα
  • Εταιρικές εκδηλώσεις